Voorbeelden van ons werk

Wij bedenken en ontwikkelen creatieve oplossingen voor diverse communicatievraagstukken. Samen met de opdrachtgever en een team van creatieve experts, zoeken we naar de beste manier om de gewenste doelen te realiseren.

Onze mensen

Optima Forma bestaat sinds 1984 en heeft een gevarieerde kring van opdrachtgevers opgebouwd. Ons enthousiaste team staat iedere dag klaar om hen te adviseren, te ondersteunen en vooral te zorgen dat er creatieve oplossingen worden geboden.

Johan

Grafisch vormgever

Johan

Hugo

Creatief dtp-er

Hugo

Esther

Grafisch vormgever

Esther

Bart

Senior adviseur / Accountmanager

Bart

Mischa

Creatief dtp-er

Mischa

Walter

Grafisch vormgever

Walter

Tamar

Grafisch vormgever

Tamar

Marcel

Senior adviseur

Marcel

Marianne

Administrateur

Marianne

Isabel

Grafisch vormgever / Adviseur

Isabel

Contact

Optima Forma is gevestigd aan de Rodelaan 1 in Voorburg. Ons pand is zowel met eigen als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Er is voldoende parkeerplaats voor de deur. De bus stopt bijna in de voortuin en de RandstadRail stopt zo goed als in de achtertuin. Het pand van Optima Forma ligt pal naast het talud van de spoorweg, en kijkt uit op de rotonde die op de kruising van de Rodelaan, Parkweg en Oosteinde ligt.

Optima Forma bv
Rodelaan 1
2272 JA Voorburg
070 337 34 34
info@optimaformabv.nl

Vacatures

Optima Forma staat voor creativiteit, mooie opdrachten, leuke klanten, snelle Mac's, een inspirerende werkplek in een gaaf pand en makkelijk bereikbaar! En bij Optima Forma maak je deel uit van een enthousiast team!

Pas jij hiertussen? Reageer dan snel op de onderstaande vacature.

Samen met je collega’s ontwikkel je mooie online producties, variërend van dynamische infographics tot aantrekkelijke e-zines. Je werkt aan de vormgeving, maar zorgt ook voor de structuur, gebruiksvriendelijkheid en technische realisatie. Je adviseert onze opdrachtgevers, maar vertelt ook aan collega’s over online oplossingen en mogelijkheden. 

 

Mail je sollicitatie, cv en portfolio naar vacature@optimaformabv.nl.