Voorbeelden van ons werk

Wij bedenken en ontwikkelen creatieve oplossingen voor diverse communicatievraagstukken. Samen met de opdrachtgever en een team van creatieve experts, zoeken we naar de beste manier om de gewenste doelen te realiseren.

Onze mensen

Optima Forma bestaat sinds 1984 en heeft een gevarieerde kring van opdrachtgevers opgebouwd. Ons enthousiaste team staat iedere dag klaar om hen te adviseren, te ondersteunen en vooral te zorgen dat er creatieve oplossingen worden geboden.

Jasper

Creatief dtp-er / Vormgever

Jasper

Walter

Grafisch vormgever

Walter

Bart

Senior adviseur / Accountmanager

Bart

Marcel

Senior adviseur

Marcel

Tessa

Administrateur

Tessa

Tamar

Grafisch vormgever

Tamar

Mischa

Creatief dtp-er

Mischa

Isabel

Grafisch vormgever / Adviseur

Isabel

Johan

Grafisch vormgever

Johan

Hugo

Stagiair

Hugo

Marianne

Administrateur

Marianne

Contact

Omdat ons pand aan de Rodelaan wordt verbouwd, zijn we tijdelijk uitgeweken naar de andere kant van de Vliet. Aan de Vlietweg 15 in Leidschendam staat Sector V. Dit pand biedt ons een mooie werkruimte en we ontvangen hier graag onze relaties.

Optima Forma bv
Vlietweg 15
2266 KA Leidschendam
070 337 34 34
info@optimaformabv.nl

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Vacatures

Optima Forma staat voor creativiteit, mooie opdrachten, leuke klanten, snelle Mac's, een inspirerende werkplek in een gaaf pand en makkelijk bereikbaar! En bij Optima Forma maak je deel uit van een enthousiast team!

Pas jij hiertussen? Reageer dan snel op één van de onderstaande vacatures.
 

Samen met je collega’s ontwikkel je mooie online producties, variërend van dynamische infographics tot aantrekkelijke e-zines. Je werkt aan de vormgeving, maar zorgt ook voor de structuur, gebruiksvriendelijkheid en technische realisatie. Je adviseert onze opdrachtgevers, maar vertelt ook aan collega’s over online oplossingen en mogelijkheden. 
 

Je bedenkt online en offline concepten voor een gevarieerde groep opdrachtgevers. Je werkt voor zowel de overheid als het bedrijfsleven rondom thema’s als onderwijs, zorg, hightech en transport. De opdrachten waar je aan werkt zijn divers: magazines, rapportages, infographics, etc. En uiteraard zorg je voor de laatste controle voordat het naar de drukker gaat of digitaal wordt verspreid. 

 

Mail je sollicitatie, cv en portfolio naar vacature@optimaformabv.nl.

 

Bekijk de vacature front-end developer
Bekijk de vacature grafisch vormgever