Onze werkwijze en bereikbaarheid

Optima Forma bestaat al geruime tijd en heeft daarin een gevarieerde kring van opdrachtgevers opgebouwd. Ons team van gemotiveerde experts staat iedere dag klaar om hen te adviseren, te ondersteunen en vooral te zorgen dat er creatieve oplossingen worden geboden. Onze opdrachtgevers bevinden zich in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. We bedenken en ontwikkelen diverse middelen: van gedrukte magazines en beursmaterialen tot online magazines en dynamische infographics.

Mede omdat we onze klanten goed willen kennen, heeft iedere klant van Optima Forma een vaste contactpersoon. Deze voert een team aan dat de werkzaamheden verricht. Het team kent de wensen en eisen van de klant door en door. Dankzij deze structuur is iedereen altijd op de hoogte van de dagelijkse stand van zaken. Hierdoor kan zeer flexibel worden ingespeeld op zelfs de meest omvangrijke vragen.

 

Tijdelijke bereikbaarheid

Totdat we terugkeren naar de Rodelaan in Voorburg is ons adres:
Sector V, Unit B1.08, Vlietweg 15, 2266 KA Leidschendam

Vlietweg 15 is eenvoudig te bereiken.

Als u vanaf de A4 komt, neemt u afslag 8 (Leidschendam). Bij de verkeerslichten, vlak voor de Sijtwendetunnel, slaat u rechtsaf de Noordelijke Verbindingsweg op. Met de bocht mee naar links komt u bij een T-splitsing. Bij deze verkeerslichten slaat u rechtsaf. Na ca. 50 meter vindt u aan uw rechterhand de ingang van Sector V, Vlietweg 15. Parkeren kan zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het pand.