Onze creatieve werkwijze

Optima Forma is een grafisch ontwerpbureau en heeft in haar bestaan een gevarieerde kring van opdrachtgevers opgebouwd. Ons team van gemotiveerde experts staat iedere dag klaar om hen te adviseren, te ondersteunen en vooral te zorgen dat er creatieve oplossingen worden geboden. Onze opdrachtgevers bevinden zich in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. We bedenken en ontwikkelen diverse middelen: van gedrukte magazines en beursmaterialen tot online magazines en dynamische infographics.

Mede omdat we onze klanten goed willen kennen, heeft iedere klant van Optima Forma een vaste contactpersoon. Deze voert een team aan dat de werkzaamheden verricht. Het team kent de wensen en eisen van de klant door en door. Dankzij deze structuur is iedereen altijd op de hoogte van de dagelijkse stand van zaken. Hierdoor kan zeer flexibel worden ingespeeld op zelfs de meest omvangrijke vragen.

 

Bereikbaarheid

RandstadRail
HTM RandstadRail 3 & 4, van Den Haag CS naar Zoetermeer.
Uitstappen Station Leidschendam-Voorburg.

RET RandstadRail lijn E, van Den Haag CS naar Rotterdam CS.
Uitstappen Station Leidschendam-Voorburg.

Bus
Connexxion lijn 39, van Den Haag CS naar Leiderdorp.
Uitstappen halte Station Leidschendam-Voorburg.

Veolia lijn 45, van Den Haag CS naar Leiden Merenwijk.
Uitstappen halte Station Leidschendam-Voorburg.

Tram
HTM lijn 2, van Den Haag Houtwijk naar Leidschendam Noord.
Uitstappen halte Elzendreef (ca. 15 min. lopen naar Rodelaan 1).

HTM lijn 6, van Den Haag Leyenburg naar Leidsenhage/Antoniushove.
Uitstappen halte Essesteyn (ca. 15 min. lopen naar Rodelaan 1).

HTM lijn 19, van Delft Tanthof naar Leidsenhage/Antoniushove.
Uitstappen halte Oosteinde (ca. 5 min. lopen naar Rodelaan 1).

Eigen vervoer
Vanaf de A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) en A13 (Rotterdam):
Afslag 8, Leidschendam - Voorburg -Wassenaar. Na de afslag de Sijtwende tunnel in (N14 - Noordelijke randweg). Bij de stoplichten na het eerste deel van de tunnel linksaf de Prins Bernhardlaan op (Afslag Voorburg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Rodelaan op. Nummer 1 ligt aan het einde, vlak voor de rotonde.

Vanuit Den Haag/Rijswijk: De Neherkade en Raamweg/Koningskade/Rijnstraat/Lekstraat komen uit op de Binckhorstlaan. Deze gaat via de Maanweg over in de Prins Bernhardlaan. Volg deze door Voorburg heen. Na het spoorviaduct staat rechts een Molen. Ga bij de eerste volgende kruising rechtsaf de Rodelaan op. Nummer 1 ligt aan het einde, vlak voor de rotonde.

Vanuit Scheveningen: De Landscheidingsweg (N440) gaat over in de Noordelijke Randweg (N14). Bij de stoplichten na de tweede tunnel rechtsaf de Prins Bernhardlaan op (afslag Voorburg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Rodelaan op. Nummer 1 ligt aan het einde, vlak voor de rotonde.