Routebeschrijving
Optima Forma is gevestigd aan de Rodelaan 1 in Voorburg. Ons pand is zowel met eigen als met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Er is voldoende parkeerplaats voor de deur. De bus stopt bijna in de voortuin en de RandstadRail stopt zo goed als in de achtertuin. Het pand van Optima Forma ligt pal naast het talud van de spoorweg, en kijkt uit op de rotonde die op de kruising van de Rodelaan, Parkweg en Oosteinde ligt.
Randstad Rail 
HTM RandstadRail 3 & 4, van Den Haag CS naar Zoetermeer. Uitstappen Station Leidschendam-Voorburg. 
RET RandstadRail lijn E, van Den Haag CS naar Rotterdam CS. Uitstappen Station Leidschendam-Voorburg.

Bus 
Connexxion lijn 39, van Den Haag CS naar Leiderdorp, uitstappen halte Station Leidschendam-Voorburg.
Veolia lijn 45, van Den Haag CS naar Leiden Merenwijk, uitstappen halte Station Leidschendam-Voorburg.

Tram
HTM tramlijn 2, van Den Haag Houtwijk naar Leidschendam Noord, uitstappen halte Elzendreef (ca. 15 min. lopen naar Rodelaan 1). 
HTM tramlijn 6, van Den Haag Leyenburg naar Leidsenhage/Antoniushove, uitstappen halte Essesteyn (ca. 15 min. lopen naar Rodelaan 1). 
HTM tramlijn 19, van Delft Tanthof naar Leidsenhage/Antoniushove, uitstappen halte Oosteinde (ca. 5 min. lopen naar Rodelaan 1).
Eigen vervoer
Vanaf de A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) 
en A13 (Rotterdam): 
Afslag 8, Leidschendam - Voorburg - Wassenaar. 
Na de afslag de Sijtwende tunnel in (N14 - Noordelijke randweg). Bij de stoplichten na het eerste deel van de tunnel linksaf de Prins Bernhardlaan op (Afslag Voorburg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Rodelaan op. Nummer 1 ligt aan het einde, vlak voor de rotonde.
Vanuit Den Haag/Rijswijk:
De Neherkade en Raamweg/Koningskade/Rijnstraat/Lekstraat komen uit op de Binckhorstlaan. Deze gaat via de Maanweg over in de Prins Bernhardlaan. Volg deze door Voorburg heen. Na het spoorviaduct staat rechts een Molen. Ga bij de eerste volgende kruising rechtsaf de Rodelaan op. Nummer 1 ligt aan het einde, vlak voor de rotonde.
Vanuit Scheveningen:
De Landscheidingsweg (N440) gaat over in de Noordelijke Randweg (N14). Bij de stoplichten na de tweede tunnel rechtsaf de Prins Bernhardlaan op (afslag Voorburg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Rodelaan op. Nummer 1 ligt aan het einde, vlak voor de rotonde.
Download Routebeschrijving
Rodelaan 1, 2272 JA Voorburghttp://maps.google.nl/maps?client=safari&rls=en&q=Rodelaan+1,+2272+JA++Voorburg&oe=UTF-8&redir_esc=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=nl&tab=wlshapeimage_14_link_0
Home     Over ons     Wat we doen     ContactHome.htmlOver_Ons.htmlWat_we_doen.htmlshapeimage_16_link_0shapeimage_16_link_1shapeimage_16_link_2shapeimage_16_link_3
Rodelaan 1
2272 JA Voorburg
(070) 337 34 34
info@optimaformabv.nlmailto:info@optimaformabv.nlshapeimage_17_link_0